Zokiland Blog

Autor: 3MaljenA0, 28 August 2013

Rodjndan hmm pa dobro svi se rodjendanu manje ili vise radujemo. Ja sam ove godine resila za svoj rodjendan da uzmem slobodan dan. Deca u skoli i u vrticu, muz na poslu milina. Moj dan da se naspavam i odmorim. Necu ni da slavim necu nista samo da se naspavam. Pitali su me ukucani sta zelim kao poklon, ma sta ce mi poklon  

 

26.08 Telefon : Gospodjo moramo vam reci da vam je muz imao nesrecu na poslu. Prebacen je hitno u bolnicu u jako losem je stanju.

Bolnica : Vasem muzu je polomita lobanja ima krvarenje na mozgu jako je kriticno. Pored toga su mu polomiti 5 prsljenova a i kljucna kost je slomita. Na intenzivnoj je molimo vas dodjite sto pre.

 

Moj muz je sada nakon skoro 48 sati stabilan. Krvarenje na mozgu je stalo a sve ostalo videcemo. Trenutno jos ne dise samostalno ali nadam se da ce i to da se stabilizuje. Eto nisam zelela poklon a dobila sam najlepsi poklon na svetu. MOJ MUZ JE ZIV HVALA TI BOZE.

 

Komentar od Voljena, 28 August 2013

Nadam se da ce sve biti ok i da ce se brzo oporaviti. 

Komentar od SANJASDJ12, 28 August 2013

Samo hrabro Maljeno 

Komentar od nefes, 28 August 2013

Uspjesan i brz oporavak tvom muzu a tebi snage i vjere u bolje dane ... koji ce zasigurno doci

Komentar od Tatjanka, 28 August 2013

Brz oporavak tvom suprugu i da bude sve ok

Komentar od Emma_, 28 August 2013

želim Vam sve najbolje...oboma:*

Komentar od veverica, 30 August 2013

Kad neko kao ti razmislja pozitivno mora da bude sve ok...mnogi bi u ovoj situaciji proklinjali Boga sto im se tako nesto desava, a ti se zahvaljujes sto ti je muz uopste ziv...svaka ti cast na tome...sigurna sam da ce ti se dobro dobrim vratiti

Pretraga

Autori