Zokiland Blog

Autor: branka-013, 25 December 2008

Religiozna jesam ali ne u tradicionalnom smislu. Verujem u Boga, za mene je apsolutna ljubav, sve sto je pozitivno u apstraktnom smislu reci. Ne idem redovno u crkvu. Naprotiv, vrlo retko. Ne smatram da je redovan odlazak u crkvu neophodan za veru. Svidja mi se onaj poseban mir kojim su ispunjene. Ne svidja mi se pomodarstvo kad je vera u pitanju.

 

Da, ja sam vernica...verujem...i trudim se živeti uz pomoć Božijih zakona...ako pokleknem...iskreno se kajem. Vera je oslonac koji nas nikada neće izneveriti...i mislim da svi ljudi veruju...ako kažu da ne veruju...ipak veruju...bitno je izabrati i verovati u dobro. Za mene je nedelja, Uskrs, Božić, Slava upravo to... jutarnja kafa... zajednička molitva... zajednički ručak... jedini dani  kada  je porodica u mogućnosti da bude na okupu.

Ja to tako doživljavam...kao poseban dan...sveti dan...!

 

Prijatelji!!!


Iz tog razloga želim danas poželeti  Svima Vama ljudima dobre volje, onima prijateljski raspoloženim koji danas slave... želim srećan, čestit i miran Božić!

 

Nadam se da će te  pod jelkom naći beskrajnu ljubav, gomilu sreće, tonu dobre volje, kilometre razumevanja i najviše od svega večno zdravlje. Želim vam da se lepo provedete uz svoje najmilije u toplini vaših domova, da vas vreme obraduje snežnom lepotom: Sve najbolje svima vama i vašim porodicama i najdražima.

 

Kad anđeli

Upale božićnu sveću

To ti ja želim zdravlje i sreću.

Anđeo sreće neka te vodi.

Mir božiji, Hristos se rodi.

Vama i vašim najdražima

Srećan Božić!

Komentar od dana_so, 25 December 2008
divne cestitke koje i ja svima zelim svim ljudima koji slave

 

Komentar od kaja39, 25 December 2008

hvala na lijepim čestitkama!!!!{#emotions_dlg.001_smile}

Komentar od Meta, 25 December 2008

Brankice i tebi, tvojima -svim ljudima dobrog srca i iskrenih misli  - CESTITKE. Nek je mir u dusi, nek se oko vas skupljaju svi koji se volite i postujete.

Komentar od _maca, 26 December 2008

Hvala i ujedno srecan Bozíc i od mene svima koji slave

 

click to comment

Komentar od Ateh, 26 December 2008

Mila vojcice, ja verujem u tebe, kao i u sve ostale ljude dobrog i čistog srca.

Srećan Božić!

 

 

Pretraga

Autori