Zokiland Blog

Autor: Zokiland, 20 January 2013

Ajsi:

Petak veče, a moj društveni život na najvišem nivou ikad, stanje uma: da- ne- moram- sve- ove- cipele- da- iznosim- ne- bih-nikad- iz- kuće- izlazila. 

Javlja mi se queequeg. Čovek, crtani film. Nešto između tasmanijskog đavola i ptice trkačice u ljudskom obliku. Mora nekom da se poveri, ili da crkne. Inače bih mu bez problema rekla –crkni-, ali kupio me skoro jednom forom za sva vremena, ne smem da vam kažem kojom jer ćete provaliti koliko sam sujetna i površna, pa nisam mogla da ga odbijem.

Priča, izludeše ga Vule i Gican. Kako se koje novo žensko pojavi na sajtu, oni odmah na njen profil da izvide prinovu. On, jadan, ne može da stigne na red, a i ako stigne, nema prednost preče kupovine, jer ga ova dvojica preteknu. Razumem čoveka, Gican mlad, šarmantan i elokventan, Vule... (skoro mu videh sliku, skapirala sam da ništa ne mora da radi, samo da ćuti i izgleda). I rešio da im pomrsi konce. Registrovao nick Mica Haubica, a ova dvojica naravno odmah zaseli na profil da motre na Micu, koja je, pokazaće se, vrlo slobodna u komunikaciji i širokih shvatanja.

Mene malo bilo blam za svu trojicu što ne drže te svoje patologijice vezane, nego ih puštaju da ujedaju nedužne prolaznike, ali reših da se ne mešam u to.  Nakon nekog vremena,  Quee (u obliku Mice Haubice) odlučio da pozove Gicana na video chat. To mi, naravno, u poverenju rekao Gican, kome se Mica na neviđeno veoma dopala. Reših da stavim tačku na tu ujdurmu, jer svi znamo da je naše Prasence lomljivo kao fini porcelan, i ne zaslužuje ovako grubu šalu na svoj račun.

Ali avaj! Ušuškan u kadi punoj pene, temeljno se glancajući za seansu sa Micom, Gican nije čuo moja dozivanja. Zaspah sa grižom savesti, dok mi je kao prislina misao pred očima bio njegov mio lik, uplakan i zarozan nakon neminovnog razočaranja koje će uslediti.

 

queequeg:

- Cao!

- Cao! Odgovaram

- Da ukljucim kameru? - pita me

- Naravno, zato smo tu – ponovo odgovaram... Sa druge strane je moj drugar… moj pa skoro kao mladji brat... Zeljko… poznat kao tri praseta... I sta je sad tu zanimljivo pitate se? Nista osim sto on ne zna da sam ja sa druge strane vec misli da je neka cura... Mica... zvana Haubica... sa buljosterom (prase izraz) kao haubica... ma sta to znacilo.

Pojavljuje se poznato lice na monitoru. Sveze obrijan. I okupan. Naravno bez majice. Hmmm, izgleda da je depilirao ljubavni tepih. Ali neka. I treba da se pokaze u najboljem izdanju. Mene stomak boli. Od smeha.

- Evo me! - cuje se prase

- Zgodan si mmmm, i imas lep glas– pisem

- A ti ? Nadam se da si u onim zutim gacicama – zapeva prase

- Nisam, u crvenim sam ... jos lepsim – odgovaram

- Daj da vidim molim te i da ti cujem glas – cvrkuce prasac

- Kamera mi radi ali mikrofon ne.

- Dobro dobro ...ukljuci – sad vec malo nestrpljivo prica.

Podesavam kameru...prvo prema zidu...pa polako okrecem....zumiram.....svoju golu zadnjicu.

- A aa aaa aaaaaaaaaaaa – cuje se nesto zmedju krika ranjenog orla i zaklanog svinjceta...

- Bog... te – pomislim u sebi – kakav sam maler jos ce mu se svideti.

Okrecem se gledam u monitor...sedam da me kamera prati...kad ono ispred mene ...HULK...zelen ko Vule na onoj slici.

Ukljucujem mikrofon- Batice ziv li si ? - kreveljim se u kameru... Ne odgovara....masem...ne odgovara..skoro vicem.... jok, bojim se probudicu nekog ...sta da im kazem sto sedim u gacama I buljim u monitor.

Najzad se javlja ..tihim glasom..- Znao sam da nisi tacan u pamet..ali ovo ...necu ti nikad oprostiti!

- Ejjjj salio sam seeee bre...radost radost...sreca. Cvrc. Slika. Njegova. Gasim kameru. I pocinjem da pisem..

- Cao!......

p.s. Izvinjavam se momcima koji su mi slali pp na gornji lazni profil I pozive za prijateljstva. Obecan sam samo mom bratu prasetu. Veteranu zoki.com.

 

tri_praseta:

Swi koji imaju malo wishe stazha  na Zokiju znaju za moju perwerznu igru “sise na kameru”, koju uprazhnjawam u kasnim wechernjim satima, ali ni owim “mladjim” chlanowima nije nepoznata… Zato me nije iznenadila informisanost nowe chlanitze Mitze Haubitze i njeno interesowanje za istu… Dobar glas se daleko chuje kazhe nash narod… Preporuchio sam joj Timketa, ali mi rekla da ne zna ko je to, a i on se oglasio sa “nemam kameru” (a lazhe k`o pas, ima i to od 3 megapiksela, swaka dlaka se widi)…Poshto sam se pohwalio Ajsitzi I dobio odgowor “odwratan si!!!” (odma zatim je postala offline, pa se plashim da me nije bloknula), gwirnuo na anketu chisto da prowerim da li zhene wishe wole dlakawe zweri ili depilirane mushkartze, otishao sam da se na brzinu obrijem (pobedili glatki I to za malo)…

Zateklo me pismo u inboxu:

“Hihihi ja mislila wecheras kad mi muz zaspi, malo na kameru owo-ono, daj mi skajp”

“Nemam skajp jbga, mozhe msn?”

“Ma mozhe swe, samo duspawam owog mog konjoslawa i bitju twoja tzelu notj... Nemam neshto dojq za odbojku, ali zato imam bradawitze k`o opshtinski pechat”

“Ma nema weze, mene si ionako dobila “haubitzom”, `nash kako bi putz`o po njoj, k`o  wojwoda Mishitj po Machkowom Kamenu… Ka-Buuuuuuuuum, Ka-Buuuuuuum (onomatopeja putznja iz haubitze)… ZheMsko bez buljostera…To ti  je k`o selo bez tzrkwe, osudjeno na propast, a ja u tebi widim perspektiwu ruralne sredine”

“Hihihi manje putzaj wishe tutzaj (da tzitiram Tzaneta Partibrejkera), budalitze”

“Oket onda do wecheras kissitj, widetjesh kakaw sam artiljeratz”

 

Dan se oteg`o k`o med sa kashike, a notj prokleta nikako da padne… A ja swe nerwozniji… Drugara koji je doshao na kafu, sretno ispratih i pre nego shto je popio istu (zewanjem i gledanjem u telefon swakih pola minuta), a na sms komshinitze “dodji molim te neshto mi baguje komp” ne odgoworih… Sutra tju joj retji da sam zaborawio telefon u kolima… Ortak je moje buljenje (nema weze sa buljom, gledanje je u pitanju) u telefon, odsutnost u razgoworu i sms powezao sa nekakwom shwaleratzijom, pokupio se i otishao pre nego shto je popio kafu do kraja, wadetji se da zhuri, ima proliw, tzrkawa od gladi, smrzawa se, wrutje mu i kako kuwam odwratnu kafu… Odlichno, trk na Zoki i na msn, mozhda me wetj dodala…

 

Negde oko ponotji poshto sam izgubio i poslednju nadu da tje njen konjoslaw ikad zaspati, ili da je mozhda wampir (aman choweche dokle wishe ti wampiri), porokam se sa jednom zokijewkom oko neke gluposti, et chisto onako, da dam sebi malo odushka, uspeshno negirajutji odgowor na anketu “ja sam talumna lichnost I izbegawam swadju”…Ili nije bilo “tek onako”… Mozhda su koreni nashe “agresije” mnogo dublji I u kombinatziji sa mojom nerwozom swadja je kulminirala do krajnje granitze….  I kad sam wetj hteo da odem da knjawam (da ne bih naprawio neku glupost) jawi mi se Timke na msn…

 

“Dej si burazere, owa Mitza Haubitza me startowala da trljamo sise na kameru, a ja ne smem, dobra mi kamera a welike sise, pa da je ne postidim, jer kazhe da su njene male i nezhne,  rumene k`o pupoljtzi ruzhe (prawa diwotitza, ma mljatz)…. Pa me sramota… Preporuchio sam joj tebe”

“Hahaha i mene startowala matori, hwala na preporutzi, nego to se neko zajebawa nema je da se jawi, a mozhda je i mushko”

“Hahahaha konjoslawe jedan, ja te zajebawam, ja sam Mitza Haubitza, e jesi se primio ne werujem hahaha”

“Sad nema weze pa swe da je i leprozni Kwazimodo sa kratjom lewom nogom a ne ti, pali kameru odma, napaljen sam k`o terijer”

“Chekaj bre jes normalan….Pa to sam ja Timke, twoj brat, bitje intzest choweche, osim toga mushko sam…”

“Pali kad ti goworim, nema samnom zaebantzije, shta obetjash ima I da ispunish!!! A I da se nawikawash na mushkartze kad zaglawish u Zabelu (zbog proziwanja Djordja Balashewitja I tzitiranja Zorana Kostitja)… Ima robijashi da ti se obraduju k`o boksu malrbora kad skapiraju da znash da meshash… Owo ti dodje kao praktichna wezhba…Pali!!!”

“Auuu  jbte kad si nawalio, ti bash ne znash za shalu, ewo palim…”

“Toooooooooo brateeeeeeeeee meshaaaaaaaaaaaaaaaaj”

 

Sa radija je Dzim Morison pewushio:

Before I sink

Into the big sleep

I want to hear

The scream of the butterfly

Come back, baby

Back into my arm

We're gettin' tired of hangin' around

Waitin' around with our heads to the ground

 

Komentar od queequeg, 20 January 2013

prviiiiiiiii....moje je Istinito i sve sto prase kaze klevece i laze

Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
hahaha lazhe bre zokilendowa pricha je istinita
Komentar od queequeg, 20 January 2013
ahahahaha sram te bilo...mator a laze
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
sram te bilo sede "kose" timke
Komentar od IceCold, 20 January 2013
I tako, ostade zabeležena i njihova prva ljubavna svađa!
Komentar od Sehel, 20 January 2013
nema veze, niko nije savrsen!
Komentar od slika, 21 January 2013
zivela desna
Komentar od Voljena, 20 January 2013

Prvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Komentar od Vucko84, 20 January 2013

hahaahahahahahah HAUBICOOOOOOO MICOOOOO da si upornija bila mozda bi gadjanje uspjelo na sve strane hahahaah ludi ste do bola men se ovo djasvi srkoz

Komentar od Sehel, 20 January 2013
Ma i ti bi naseo vrlo rado da je tebe pocela da muva haubica! Zar nisi bio prvi na 'njenom' profilu?
Komentar od Vucko84, 20 January 2013
Ja sam na svakom prvi ja volim da ceprkam, e sad da je Haubica bila malo upornije i da nije pocela da vulgarise ko zna, mozda bih se depilirao ko moj drug prasac
Komentar od queequeg, 20 January 2013
hahahahah lazeeeeeee, nije smeo za prijatelja da je prihvati
Komentar od Sehel, 20 January 2013
Hahahaha Vule, uplasio si se da 'je' prihvatis za prijatelja?
Komentar od Vucko84, 20 January 2013
ihhh que, ja ne lazem po tom pitanju, ja to polahko pipkam ne zalijecem na prvu pa makar to i Sofija bila hahahahah Sehel ja to manirom iskusnog chatera Mici ceznju pucao
Komentar od queequeg, 20 January 2013
Vadi se vadi...prpa bila...
Komentar od Vucko84, 20 January 2013
Cuj prpa pa od zene da me bude prpa hahahaah pa ceznju vadio Mici nek se zalijepi, da vidi da ja nisam lahak momak i da to ne moze na brzaka
Komentar od queequeg, 20 January 2013
Blago tebi Vule...kod mene sve na brzaka
Komentar od Voljena, 20 January 2013
Neces ni ti dobro proci, kad draga primjeti da joj fale tange
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
meni bilo do jaja sa haubitzom wule, ne znash shta si propustio
Komentar od Vucko84, 20 January 2013
i meni je prasac na nevidjeno, a zamisli tek da sam vidio hohohohoh
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
zakazhi seansu za wecheras
Komentar od Vucko84, 20 January 2013
hahahahaah prasac, necu se kameram, samo cu da gledam hahahahaha
Komentar od Sehel, 20 January 2013

Skroz niste normalni... tacni u glavu!

To da trcite na svaki novi nick, sam znala, cak smo vam se i mi jednom pridruzile (tu neki zenski nickovi, dok nas nije ispalila vlasnica profila... 'vama cmokic a zenama pozdrav!"    Samo sam cekala kada cete se nasankati i na koji nacin.

 

prasici bwe, stvarno si se depilirao? {#rotfl_01}

Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
tzeo sam gladak i pomalo sladak shmrljitze draga
Komentar od Bosank@@, 20 January 2013

S Vama i normalan poludi(vidim po Draguljčici)Da imate 24satne 'glavene zamantaje' isto sam znala,a zašto Vas volem,to mi bome nikad jasno biti nećeNego,mene zanima čime je omiljeni kupio Draguljčicu!O'ma da kaže

Komentar od queequeg, 20 January 2013
eeeee Boso......
Komentar od Sehel, 20 January 2013
Meni su suze krenule od smeha, zamislila sam prasice svece obrijanog pred kamericom.
Komentar od Bosank@@, 20 January 2013
E Habibti,ćuti....ja sve vizualiziram,pa...muka mi pripalaČekala blog k'o ozeb'o sunce,i bilo mi dobro dok čitala Draguljčicu....poslije....pa,još mi nije dobro
Komentar od Voljena, 20 January 2013
ista sam Boso, al prasitjeve grudi jos nekako da zamislim, a queeja u tangama, to mi ne ide za rukom
Komentar od queequeg, 20 January 2013
ahahahahaha ne pipati rukama)
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
kupio joj par kutjnih papucha da ne izlazi iz kutje (eto chime ju je kupio)
Komentar od Bosank@@, 20 January 2013
Bome,nije!Nije moja Draguljčica podmitljiva....mada....da joj nije kupio kartu za Karibe
Komentar od queequeg, 20 January 2013
tz...
Komentar od IceCold, 20 January 2013
Ne forsiraj Srculjice, ne smem javno! :**
Komentar od Bosank@@, 20 January 2013
Ma,ne forsiram.....Davaj MSN,skype,šta bilo
Komentar od IceCold, 20 January 2013
Da li si normalna, vidiš da se tako rađaju ljubavi iz neuračunljivosti?
Komentar od Bosank@@, 20 January 2013
NormalnaS Vama?A što s' tiče ljoobavi,odavno te volem
Komentar od Babatunde, 20 January 2013

Ja voleti Micu...mene ona zvala takodje...meni ne smetati sto je to quee..niko ne biti savrsen..

Komentar od Vucko84, 20 January 2013
hahahahaha teb bi se Mica svidjela skroz
Komentar od Voljena, 20 January 2013
Baba ne varaj me
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
to babaaaaaaaa ni meni nije smetalo
Komentar od Babatunde, 20 January 2013
Ja voleti sva trojica...ja imati kupus za sve..
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
mitzina haubitza putza na kupus
Komentar od Voljena, 20 January 2013

E ovako, jos sam pod jakim utiscima, pa ne znam sta da mislim. Najbolje da to rjesimo ovako, palite cam, onaj depilirani lazhe, pa sad il queejeva gooza il prasitjeve memushke {#bigsmile} Ja se prijavljujem kao clan zirija {#tt2} 

Komentar od queequeg, 20 January 2013
hahahahaha kamera mi riknula....nije mogla da podnese tu lepotu
Komentar od Bosank@@, 20 January 2013
Aman,i ti proHloopala
Komentar od Voljena, 20 January 2013
pa Boso, valjda ce onaj sto lazhe odbiti cam
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
eto widish ko lazhe, ja sam uwek za kameru
Komentar od gipsy, 20 January 2013

A zaaaaato mene prase juce ceo dan ignorise na msn... glanca se u kupatilu

Komentar od Sehel, 20 January 2013
Jao, da mi je znati da li je samo obrijao ljubavni tepih, ili se riskirao i ocupao ih voskom.
Komentar od queequeg, 20 January 2013
vosak vosak....voli da ga boli
Komentar od Bosank@@, 20 January 2013
Džipsonka,'aj me banaj,pleaaase
Komentar od gipsy, 20 January 2013
Nes' taj film da gledas
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
ostrug`o se zhiletom skroz, od brade do kolena, a dzipsule nawalila k`o ortzi na kapije mordora "lajkuj mi chlanak"...chekaj zheno nisam se obrij`o do chlanaka, shta prichas?
Komentar od IceCold, 20 January 2013

Pa ne znam da li je smešnije što je Gican tako brzo podlegao Micinim čarima, ili što je Vule odlučio da joj udara čežnju? 

Kako se samo ti ludaci pronađu i povežu, kao da se rašljama traže.

: )))

Komentar od queequeg, 20 January 2013
Veterani...sta reci
Komentar od IceCold, 20 January 2013
:srcesrukicama:
Komentar od Bosank@@, 20 January 2013
Pa,isti su!Eto kako!Ne znam samo kako nas pronađoše(Zabrinuh se)
Komentar od Vucko84, 20 January 2013
hahahaha....skola...veterani...a jos me neki djavo naveo da pocnem da se druzim sa njima, valjda nas vezuju ovi novi sto dolaze
Komentar od Sehel, 20 January 2013
Znaci, zato mene juce prase ispalio... ja ga molim da odigramo jedna yaya, a on ce meni glatko ; pali Shmrljo ... hocu reci, ne mogu sada Shmrljana, boli me glava i ne mogu da pratim karte.
Komentar od Vucko84, 20 January 2013
da si Sehel-Haubica nebi garant hahahaah ali si samo Sehel
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
mi weterani se pronadjemo i prepoznamo pod bilo kojim nickom da se pojawimo na zokiju
Komentar od queequeg, 20 January 2013
Nego, momci..ima l' neka nova?
Komentar od Sehel, 20 January 2013
Ni jedna u zutim gatjama.
Komentar od Vucko84, 20 January 2013
Vec sam je dao u preporukama
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013

e ljudi ja nisam prochit`o blog

Komentar od Sehel, 20 January 2013
Nema veze, mi smo i sve znamo!
Komentar od IceCold, 20 January 2013
Znamo šta ste radili sinoć.avi
Komentar od Vucko84, 20 January 2013
ma nasi smo
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
prochitah do kraja...ljutzki dobar
Komentar od Mica Haubica, 20 January 2013

Ja moram da ugasim profil...mene je onaj lepi decko od sinoc razocarao. Jesam se zaljubila ali bolje da odem. I ne ne trazite da se vratim. Ja idem ...ne molite me...necu da se vratim...ne molite me...molite me....me...praseeeeee volim teeeeeee

Komentar od Vucko84, 20 January 2013
Mico daj nam oprostajni blog
Komentar od Bosank@@, 20 January 2013
Mico,dedera prvo napiši oproštajni blog!Pa onda razguli!
Komentar od Mica Haubica, 20 January 2013
oh...pa kako..ne radi mi kamera...
Komentar od Sehel, 20 January 2013
O zaboga, pa umrecu od smeha! Koja ste vi shashkasta banda... skroz vas obozavam.
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
ne idi mitzoooooooooo swe ti je oproshteno, ili barem nam se wrati sa nekim nowim nickom i gatjama u zhutoj boji...ajd mozhe i u tzrwenoj ne prawim pitanje, samo se wrati...i znaj da tju te prepoznati i pod nowim nickom i na nekom drugom sajtu, ma bilo gde, jer nashe su dushe srodne, nasha je ljubaw wechna
Komentar od Mica Haubica, 20 January 2013
oh dragiiiii......padni mi na grudi...ne ne ...sacekaj da stavim cetvorke...nego trebace mi malo finansijske podrske..ako me razumes
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
ma spreman sam za finansijsku transfuziju, ako treba da dignem i kredu nema frke, samo ostaniiiiiiiii
Komentar od Vucko84, 20 January 2013
Za takve stvari prasac, ja cu ti budem zirant
Komentar od Mica Haubica, 20 January 2013
ok dobro...volim kad me tako dopunjujes..moj broj tekuceg racuna ...poslacu ti na pp...posalji i onoj dvojic..cmok
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
to wuleeeeeeeeeee hwala ti k`o bratu
Komentar od Vucko84, 20 January 2013
ma uvijek sa za ljubav moj prasac, pa makar me i izradio ko ziranta ali ljubav mora pobijediti
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
ljubaw uwek pobedjuje a balashewitj nek...uf ne smem odo u zabelu ako dowrshim misao
Komentar od Bosank@@, 20 January 2013
Na vakat si se zaustavio
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013

Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
ako odesh posle owe pesme mitzo, znatju da je swaka twoja nezhna rech bila lazh
Komentar od Mica Haubica, 20 January 2013
Jao kako da ti kazem ali Vule mi na pp dao bolju ponudu..evo pesmica za tebe
Komentar od Vucko84, 20 January 2013
prihvati hahahaha
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
wule ochekujemo blog ako prihwati
Komentar od IngA*, 20 January 2013
Da bog sacuva
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
haha inga bash mi drago da ti se swideo owaj nash mali blog (u saradnji)
Komentar od Bosank@@, 20 January 2013
I sakloni Inga
Komentar od IngA*, 20 January 2013
znas sta prasic odusevljena sam volim ove sale sve sto je u saradnji hvala bas ste me slatko nasmijali
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
potrudili smo se swo troje, drago mi je da ti se swidja
Komentar od IngA*, 20 January 2013
Komentar od IceCold, 20 January 2013
Realno, Mica se najviše potrudila.
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
trudila se jadna swe dok nije ostala trudna
Komentar od IceCold, 20 January 2013
Ne preteruj! Mica je konzervativnih shvatanja, kaže da će da se uda isključivo na prazan stomak.
Komentar od IngA*, 20 January 2013
IceCold samo znam da mi se bas dopala njihova saradnja jos se smijem :
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
jes kad joj stomak prazan mozak bolje radi, to je i meni rekla isto, pa sam primenio metodu izgladnjiwanja
Komentar od IngA*, 20 January 2013
Komentar od L-WISS, 20 January 2013
hahahahaha najludji blog ikad baš ste nas slatko ismijali mene i moju Ingu
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
pokidali smo
Komentar od Soya, 20 January 2013

Ne vi niste normalni {#hoho} citam i placem {#hoho}

queeee ti si moj idol {#bigsmile}

Komentar od queequeg, 20 January 2013
cmok
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
samo timke, moj deo ti se nije swideo?
Komentar od queequeg, 20 January 2013
ma igracu ti i u krilu ako treba
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
obetjala si to mitzo, rachunam na lap-dance
Komentar od Soya, 20 January 2013
ma idol sto je sve osmislio naravno da je ceo projekat fenomenalan!!!
Komentar od tri_praseta, 20 January 2013

Komentar od tri_praseta, 20 January 2013
laq notj mitzo i jawi se ponekad
Komentar od Sofija, 20 January 2013

Znači, bila sam na nekoj večeri i sad upadam u kuću, bacam cipelice i skidam 'aljinče i ulećem na Zoki Vule me uputi prvo ovamo i ja krećem da čitam  

Ljudi, braćo...i Ajsi, vi niste normalniiiii hhahahhahahahhahhaha izvrištala sam se od smeha, a podvlačim da sam "na neki" način bila čak i upućena u zaveru koja se butjku spremala  

Od Ajsicinog "crkni" do "Ima robijashi da ti se obraduju k`o boksu malrbora kad skapiraju da znash da meshash…" isplakala se od smeha ludaci jedniiiii

Moj Vule, ti samo ćuti i izgledaj :***

 
Komentar od IceCold, 21 January 2013
Bez 'aljine ulećeš na Zoki? Pa ko ste vi ljudi, odakle ste došli i koje su vam namere? Meni se čini da vas je pola krenulo na neki porno sajt, pa ovde videlo puno ljudi na gomili. I ostali tu, čekajući.
Komentar od tri_praseta, 21 January 2013
to butjko moj bez aljine ljubim te gologuzu
Komentar od Sofija, 21 January 2013
Komentar od Vucko84, 18 February 2013
Ja Sofijice tek sada vidjeh kako si uletjela a vidi mog druga prasca odmah on cmokalise
Komentar od 3MaljenA0, 20 January 2013

{#rotfl_01} vi bas niste normalni {#hoho}  quee {#heart}prasici{#volem}quee {#mooning} prasici {#envy} {#hoho}

Komentar od tri_praseta, 21 January 2013
slikowito maljena
Komentar od Tea_bg, 21 January 2013

Blago onom ko mlad poludi :-D

A, kad ce svadba?

Komentar od queequeg, 21 January 2013
Prijavili smo se za "48 sati svadba". Bice.
Komentar od Soya, 21 January 2013
jedva cekam blog ali se sve slikama
Komentar od tri_praseta, 21 January 2013
pozwatjemo te tea, al dumesish tortu
Komentar od Tea_bg, 22 January 2013
Čuj tortu? Ma i trubače dovodimo!
Komentar od tri_praseta, 22 January 2013
znachi bitje i das dune...missim u trubu
Komentar od cisilej, 21 January 2013

Успио сам да исхакеришем тај њихов рандеву, ево слике из прве руке.

Komentar od tri_praseta, 21 January 2013
tzis pomesh`o si haubitzu sa debelom bertom
Komentar od cisilej, 21 January 2013
Како год, ваљда ниси пуно гледао у дно ове седмице?
Komentar od IceCold, 21 January 2013
Spisak odvratnih persona na zoki sajtu: 1. tri_praseta 2. queequeg 3. cisilej
Komentar od cisilej, 21 January 2013
Ето Праситји, Мица и Куки нас покварише скроз
Komentar od tri_praseta, 22 January 2013
jejeje na prwom sam mestu, zlatna medalja za meneeeeeeee timke dwojka si
Komentar od Tea_bg, 22 January 2013
Ne diraj mi cileetaaa! beer beer ***
Komentar od veverica, 22 January 2013

Vi definitivni niste normalni {#rotfl_01}...i nemojte ni biti...bas nam je lepo sa vama tako otkacenim...ne smeta ni to sto nas zaboli stomak od smejanja...bar nam ulepsate dan {#volem}

Komentar od tri_praseta, 22 January 2013
nisam nikad wideo nasmejanu weweritzu, obichno su namtjoraste....mora da je neopisiw dozhiwljaj
Komentar od veverica, 22 January 2013
Ja sam uvek nasmejana kad citam tvoje blogove ...samo sto ti zabusavas u poslednje vreme
Komentar od queequeg, 22 January 2013
Znaci moji ne valjaju! Moracu da ga likvidiram pod hitno
Komentar od tri_praseta, 22 January 2013
kako zabushawam kad je 1/3 owog bloga moja (dodushe najwetja tretjina ali netjemo sitnichariti) timke i twoj deo je odlichan, nemoj se jedish
Komentar od queequeg, 22 January 2013
Moje deo je istinit...i ajsin donekle ..osim onog pola ptica pola djavo...
Komentar od veverica, 24 January 2013
Ma super su sva tri dela...bilo koji da nedostaje ne bi to bilo to...to bi bilo kao da nedostaje jedno prase
Komentar od thalia69, 23 January 2013

hahaha...znaci nemam reci, ostadoh bez teksta ...bravo za blog, ocena 10!
 

Komentar od queequeg, 23 January 2013
O hvala thali... u ime svih nas iz ...neke Nego di si ti? Nema te 100 godina
Komentar od thalia69, 23 January 2013
Molim Redje sam tu ali svratim povremeno i neopisivo mi je drago naci ovako nesto na sta se nasmijem i oraspolozim....i sad cekam JOS
Komentar od queequeg, 23 January 2013
Bice...cim se prase oporavi
Komentar od thalia69, 23 January 2013
Uff nisam u toku (samo da nije svinjski(praseci) grip) sala naravno...zelim mu brz oporavak )
Komentar od tri_praseta, 23 January 2013
hwala tali mafijo kisss...bitje josh chim timke izadje iz zabele...odma tje da aktiwira haubitzu (ako mu tamo ne raznesu istu) pa tjemo da trljamo sise na kameru
Komentar od IceCold, 7 February 2013

Ne posustaju, neuništivi su!


Komentar od Tea_bg, 7 February 2013
Aj lav juu prasulenceee
Komentar od tri_praseta, 7 February 2013
aj law u tu teitze
Komentar od Maritza, 7 February 2013

hhhahahahahahaaahahahhahahahahahahhahahaaaa...suze mi idu, bitange jedne opaljene!!!!! Ludaci nijedni!!! MANIJACI!!!! OMG! hahahahahahahahaaaa!

{#volem}da znate da vas obožavam skrrrrroz

Pretraga

Autori