Zokiland Blog

Autor: IceCold, 11 October 2012Juče je 10. oktobar, Svetski dan mentalnog zdravlja, u mojoj zemlji obeležen naslovima:

BAHATO: Tijanić na frizure potrošio 3.000.000 dinara!

Ponovo se digla larma oko Tijanićevih nepočinstava u RTS-u, javnom servisu Srbije. Ovoga puta u pitanju su astronomski računi navedeni u ugovoru za usluge frizera, dok zarade novinarima honorarcima nisu isplaćene pet meseci.

Palma oženi Jovanču, slavi cela Jagodina

Ženidba žirafe Jovanče sa žirafom Emom u Zoološkom vrtu u Jagodini podignuta je na nivo političkog događaja od nacionalnog značaja. Na komentar Jelka Kacina, slovenačkog predstavnika u Evropskom parlamentu da je ta manifestacija ruganje ljudskim pravima i govor mržnje (jer je upriličena kao odgovor na otkazanu Paradu ponosa), Palma je odgovorio pozivom Kacinu da kumuje potomstvu Jovanče i Eme.

 

Bojanić: SNS će snositi posledice zbog Mace!

Kontroverznog sarajevskog umetnika Dragana Marinkovića- Macu je za mesto v.d. upravnika Pozorišta mladih u Novom Sadu predložila Odbornička grupa „Svi za Novi Sad" SPO-a. Tim povodom se oglasio i njegov stari kolega po skaradnosti- muzičar Miloš Bojanić, rekavši da je uložio sve napore i svoj autoritet da Dragan Marinković- Maca ne dođe na tu funkciju. I jedan i drugi su poznati po svom kulturnom doprinosu:


Oliver Dulić izbegao hapšenje

Doskorašnji Ministar zaštite životne sredine, Oliver Dulić, u pižami je oterao policiju s kućnog praga prilikom pokušaja privođenja, pozivajući se na poslanički imunitet. Istog dana je na svom Twitter nalogu objavio poruku prijateljima:


SANU demantuje da je sa njihovog mejla poslata vest o Ćosiću

Grupa šaljivdžija istrajava u nameri da uoči svake dodele Nobelove nagrade za književnost objavi javnosti da je dobitnik Dobrica Ćosić. I ove godine, na adrese svih medija je stiglo obaveštenje sa lažnog email naloga Srpske akademije nauka i umetnosti (sanu.bg.ac.rs@gmail.com) da je ovogodišnji laureat srpski književnik. Zanimljivo je da mediji i dalje nasedaju na lažna zvanična saopštenja koja u ime državnih ustanova dobijaju sa javnih mail servisa poput gmaila.


Na Svetski dan mentalnog zdravlja, istaknuto je da je jedan od najvažnijih zadataka u budućnosti psihijatrije kvalitetno uključivanje obolelih u društveni život, lečenje u zdravoj sredini, i smanjenje broja hospitalizovanih pacijenata.

Izgleda da je projekat inkluzije mentalno obolelih kod nas premašio sva očekivanja. Državu smo im dali na brigu i staranje. U zdravlju da je poderu!

Komentar od Sehel, 11 October 2012

Ovaj sto se frizira, bolje da je otisao na facelifting za te pare,  a ovaj sto se zeza sa zatvorom, nadam se da neki tuzilac ima nesto u rukavu sto ce mu izazvati dijareju.

Phii, meni ovaj saljivdzija sa nobelovom nagradom, najsimpaticniji.

Komentar od tri_praseta, 11 October 2012
wala i meni seh...neshto sam nachuo da je i ewa ras (ili neko ko se tako potpisao) jednom prilikom haknula neki sajt i upisala sebe kao dobitnika nobelowe nagrade (urbana legenda)
Komentar od Sehel, 11 October 2012
Hehe, to mi se dopada... mislim, valjda nema nikakve stete od takvog zezanja, a ko se primi, primio se Ali ovaj tip sa zatvorom, drzak, bezobrazan i pust. Ricinusa mu dati!
Komentar od Maritza, 11 October 2012

Prvo si me slatko nasmejala, ali onda shvatih da je smehu mesto negde drugde. Lepo si zakljucila nakraju, ni ja ne bih bolje! Sto bi rekao Balashevic "ludnica je otkljucana kanda ostala (prover'te, molim vas)"

Komentar od tri_praseta, 11 October 2012
bitje posla za psihomehanichara
Komentar od Tea_bg, 12 October 2012

Ej, vi ljudi, koji nam iskačete iz svih fijoka kaje otvorimo, ukinite to slovo B iz azbuke i proglasite već jednom, Vuka Karadžića za izdajnika! Mora da je on i smislio te grozne reči na slovo B!

 B – kao Bol, B- kao Bezobrazluk, B – kao besposlen, B – kao Beli listić!

 Žirafe su bezbedne, one su na slovo  Ž !

p.s  Reči kojih se nisam setila: B – kao Besan, B -  kao Bizaran, B - kao bolestan…  

( ko je za nek me dopuni )Komentar od tri_praseta, 12 October 2012
b kao biseksualatz, b kao baksuz, b kao bog te jebo...ma uzhas je to slowo b majke mi
Komentar od Maritza, 12 October 2012
hmmmm...B kao brak, B kao beba, B kao Bog, B kao borbenost, B kao Balasevic, B kao buducnost...ja bih to B zadrzala ipak
Komentar od Bosank@@, 12 October 2012
i mene da ukineš?
Komentar od Tea_bg, 12 October 2012
Ne bih ja tebe Bosanchice, samo bih ti prvo slovce tjapila
Komentar od IceCold, 12 October 2012
A nemoj tako, ima i B kao Baxi
Komentar od TTajanstvena, 12 October 2012

ejj bosanko ti nisi bosancica ti si codiranaa

Komentar od Bosank@@, 14 October 2012
šejtanice,da pitamo majstore ko codiran?
Komentar od cisilej, 14 October 2012

Мене више занима реакција тих будућих нараштаја кад ово све прочитају и запитају се а шта смо ми радили, што смо ово све мирно гледали. Мада, ко зна какви ће и они бити, можда им мозгови буду чиповани. Кад прочитам у некој књизи какве су разговоре водили људи некада, о каквим озбиљним темама,а ми сада или спорт или политика или естрада...једном рјечју заглупили смо тотално.

Komentar od gipsy, 15 October 2012

Znala sam da bez nasih zirafica nista ne moz' da prodje

Pretraga

Autori