Zokiland Blog

Autor: akacija, 18 January 2012

Dragi zokievci, eto da i ja napisem nesto, prvi i mozda zadnji put.

Tamo na jugu gde Kostana "Poje zal za mladost" tamo gde se kaze da je "kazandjisko", tamo gde se i u muku poje i igra.....tamo je i ona pojala, igrala i volela sve sto je bilo deo njenog zivota..deo njene srece i nadanja necem sto tek treba da se desi. Sa osmehom na licu je cekala svaki novi dan, radovala se svakom zalasku sunca jer je to bio jedan dan manje do srece....do onog sto je ocekivalo da bi ostvarila svoj san. I dok je ona sanjala zanesena srecom.,odjednom...mrak. Sve je postalo crno, realnost, zivot, snovi...ona Neko tamo nije dozvolio da vise sanja, da se nada da se snovi ostvare. Oduzeli su joj sve pa cak i dusu. Postala je biljka. Prolazi su dani i  jednog jutra je svatila da mora dalje, da mora nastavi jer ce uvenuti nacisto.Sad je jaca,  i ide kroz zivot zahvaljujuci odredjenim ljudima.

Kostana i dalje poje "Zal za mladost" . Sad poje i ona, jer zna da je zivot SAMO JEDAN.


Iskoristicu priliku i  pozdraviti sve koi ovo procitaju. Ima tu dragih ljudi i prijatelja, ima i onih koi to samo misle da jesu jer neznaju sta znaci prijateljstvo. Par njih zelim posebno da pozdravim, a oni ce se sami prepoznati. Budite mi dobri dragi moi, i nezaboravite...rodjake nam Bog odredi, prijatelje biramo sami. Hvala onima koi su bili i ostali.

Komentar od tri_praseta, 18 January 2012

owo mi swe lichi na pismo nekog ko odlazi

iskreno se nadam da greshim  

Komentar od _maca, 18 January 2012

AKCIOOOOOOOOOOOO MOAAAAA ******

Nadam se da ne odlazish

Komentar od slatka_mala, 18 January 2012

{#mmmm}

Komentar od rade_, 18 January 2012

procitao sam ...lepo je i razumem...

Komentar od Vesta83, 18 January 2012

Aki :***** Ne odlazi ona nigdje, ona se vraća, je l' tako? )))) Uzdignute glave, puna nade i novih snova koji tek treba da budu dosanjani ))))) Život jeste igra bez granica, ali u toj igri sami određujemo pravila. Ljubim te.

Komentar od bakutaner, 18 January 2012

aki...sta god odlucis, tvoji prijatelji ce ti poslati bar pozitivne misli ako ne mogu konkretno nista da ucine. Ako mogu, slobodno nas pitaj...Ne bih volela da ti je zdravlje u pitanju, ostalo je sve lako resivo! A ako je i to, boricemo se...istu bitku bijem...ljubi te baki puno:***

Komentar od kuduz, 18 January 2012

Draga moja akacija, citajuci ovo sto ukratko si napisala reklo je nesto sto bi neko pisao 2 dana, sta god da je, ko god da je, ima moju podrsku i paznju, ko god je i sta god je u pitanju neka se neda, jer nada zadnja umire, puno zdravlja, srece i lijepih pozdrava ti zelim iz ne baŠ lijepe i mirne BiH, budi mi zdrava, lijepa i pametna, pozdrav od kuduza.

Komentar od nesso, 18 January 2012

Mujice...neka si se ti nama vratila. Pozuri i na igre pa da opet mlatimo praznu slamu satima

Komentar od Voljena, 18 January 2012

Svima se jednom u zivotu desi to sto si napisala, ljepo je da si podjelila sa nama, mnogi smo se u tom textu pronasli pa mozemo reci da znamo kroz sta prolazis. Budi jaka, dodji nam, zaboravi uz nas. {#smile} Kad ne mislis na nesto sto boli, prije ta bol nestane.

Komentar od smokojlo, 30 January 2012

T  A  J  A       TVOJ    CEROOOOOOOOO  POZOVIIIIIIIIIIIIIIIII      ME

Komentar od goga3, 30 January 2012

Mila moja sve sto napisem, sve sama vec znas   ja samo cekam dalje, da padne sneg, znamo o cemu pisem...sakom u stol....ljub mila 

Komentar od lun@, 1 February 2012

aki moja, draga.......razumem sve, mislim uvek na tebe, i eto sad bi vrisnula, da zajeci, neznam sta da ti jos pisem - osim da si mi jako, jako draga bila i ostaces uvek - nosicu te u mom srcu, dok ce kucati......cmoka, draga aki!!!

Pretraga

Autori