Zokiland Blog

Autor: aisa, 17 April 2021

Imam naviku da proporcionalno visku slobodnog vremena suprotstavim manjak razuma.Navikla sam na sebe takvu al jos uvek umem da se iznenadim.
Dodjem tako n ideju da se zaposlim. Konkurisem za jedan posao, sutrdan me pozovu na razgovor i dobijem posao iz prve.Avaj, ne bih ja bila ja...
Iste veceri dobijem poziv da je neka akcija spasavanja psa u toku, blizu mog mesta boravka.Odazovem se i zateknem sledecu situacijuas pokusan da se skloni sa prometnog puta, uvukao se u neki odvod, ne moze da mu se pridje. Super, probane granule , ne vredi. Jedino cekanje dok ne skapamo mi ili on. Pritom ne znamo jel povredjen.Reagujem genijalno, do pola se uvucem i pruzim mu ruku da se upoznamo. Kad je to proslo dobro dohvatim ga rukom za prednju nogu i onda horor, pakao, grize, kida, cupa i dreci. Jbt jel ste sigurni da je pas? On drzi ja ne pustam i izvucemo se nekako. Bio je pas od nekih 3 kg, kad smo mu osisali 5 kg dredova, ocitali vlasnicki cip i nahranili ga . E onda je ostao tezi deo, morala sam da odem da mi dezinfikuju rane, stave neku kopcu i dobijem zastitu. Prodje i to nekako a onda sam trebala da dam izjavu o povredi.
-kako su nastale povrede?
-ugriz
-sta vas je napalo?
-pas
-gde vas je napao?
-u cevi
Pa je sledila dramska pauza i pogled ispod naocara
-dobro, opisite psa
-pa pas, 4 noge, rep, zubi, znate to je domaca zivotinja...
-znam sta je pas, pitam vas koja je rasa, velicina psa...
-pas 3 kilograma, bele boje , neuhranjen, zapusten...
-rekli ste 3 kilograma?
-toliko
-ovo je napravio pas od 3 kilograma?
-jel vi mislite da on zna koliko ima kilograma?


elem, kad se zavrsio neprijatan susret sa dr.znam sta je pas, ja sam shvatila da sam opet nezaposlena sa par kopci i traumom od glupih pitanja....

Komentar od zvoncica zvoncica, 20 April 2021

Mozda je bas tako trebalo da bude Mozda su rane manje nego da si pocela raditi .Ko zna ko bi te na tom poslu izujedao i koliko bi te povredio?

Pretraga

Autori