Zokiland Blog

Autor: Lawanda, 18 March 2021

               Kažu da svaka priča ima svoj početak i svoj kraj ,i naravno složiću se s time.

Kada se bude priča završila i ona nece vise dolaziti i pričati nego će nestati sa drustvenih stranica .Rekla bih da se svako od nas može naći u ovoj priči ....

         Da joj je neko rekao da će se zaljubiti  preko interneta smejala bi mu se ......ali izgleda da se dešava i to ..........

     Sve je počelo pre nekoliko meseci ,kada je odlučila da se prijavi na sajt sa igrama da malo ubije dosadu  i da se nasmeje u dobrom društvu,i iskreno rečeno uspelo joj je bila je u jako dobrom društvu,sa nekima se družila malo više sa nekima malo manje ,sa pojedinima je sklopila jako lepo prijateljstvo a  jedan,jedan je u trenutku postao njen svet, privukao je njenu pažnju,kao niko do tada .

 

      Sudbina ako možemo tome tako reći je htela da ga upozna ,bio je jako tih a na profilnoj slici je imao klinca sa cigaretom neki su ga zvali bebac  i čak je i ona navikla na to ime. Nedugo posle toga promenio je sliku i stavio mladog dečka ,kad mu je rekla ooo vidi pa ti si postao pravi dečko ,odgovorio joj je da je stasao momak. Još uvek pamti svaku njegovu reč kao da je bilo juče . Kada je ponovo menjao profilnu sliku zamolio je da mu pomogne  ii da mu ona odabere što se njoj svidja, ali sliku koju mu je odabrala nije mu se dopala i tako je birao sam.

    Provodili su popodneve dok je bila na poslu u igri i zezanju , bila je nesrećna ako ga nije bilo ali trudila se da uziva u njegovom drustvu kad je bio prisutan.Svaki dan su bili sve vise vremena zajedno.

Kad je shvatila da joj nedostaje i da jedva čeka da dodje da odigraju koju igru ,tada je i shvatila da joj se previse dopada a sa vremenom je isto tako shvatila da se zaljubila u njega.Počeli su se dopisivati ,čekala je svaku njegovu poruku kao devojčica koja  se prvi put zaljubila ,ali jednu stvar nije znala,nije znala  da ga razjeda ljubomora zbog njenog prijateljstva sa drugom osobom dok je nije postavio pred odluku. U jednoj od mnogih poruka napisao joj je da ne želi počinjati nešto što nema budućnosti  i molio je da ga ne povredi je je isuvise osecajan i romantičan. Tada su joj prvi put krenule suze niz lice i shvatila je da ga je  zapravo silno zavolela. Prolazili su dani igrali su se i dopisivali ,uživali u društvu  jedan drugog i svih sa kojima su igrali ,pričali i upoznavali se ,shvatila je da je on sve što je ikada želela od muškarca .

 

 

............Nastaviće se..........

Pretraga

Autori