Zokiland Blog

Autor: Lawanda, 17 February 2021


Nisam neki veliki pisac ,ali mozda mi uspe staviti nekoliko rečenica koje dolaze iz srca  na ovaj virtualni papir .....

     

Sećam se poruke u kojoj si napisao da bi želeo da podelimo našu priču sa svima  i pitao me dali sam ikad pomislila na to ,iskreno nisam,ali evo danas sam odlučila da možda ipak jedan deo sama napišem,samo ću te moliti nemoj se ljutiti ......

           Teško je kada zbog nekoga plačes, a opet samo zbog njega se i smeješ.Znam da volim nešto što nikada neće biti moje i žao mi je,ali  tebe sam zavolela iskreno.
          Volim te i voleću te, a ti to nikad nećeš moći promeniti. Želim ti reći hvala što sam te upoznala.

          Više puta sam naveče pred spavanjem čitala poruke koje si mi pisao,i svakog dana veselila se nove .Sećam se  prvog dana kada sam te upoznala ,nešto me je povuklo k tebi .....neka nopisiva sila , i od tog trenutka napred svaki dan sam čekala kada ćeš doći ,a kada si došao na mojem licu pojavio se  nežan osmeh  koji nikako nije hteo da nestane. Sećam se da sam ti nekoliko puta slala poruku,  glupa koliko bila samo da sam privukla malo tvoje pažnje , i na kraju shvatila da je možda bolje da te ostavim na miru...ali ipak posle nekog vremena iz meni nepoznatog razloga stigla je tvoja poruka , prva koja je došla od tebe i znam pomislila sam .... uhhhh mora da  mu je nešto palo na glavu i lupilo ga kako treba ali HVALA BOGU KONAČNO...... i tada je sve krenulo svojim putem.......sve što se desilo desilo se sa razlogom.
U moje srce si ušao tiho tako reći  neprimetno… Kada sam shvatila da sam te zavolela , već je bilo kasno. Volim te onako kako se voli samo jedanput u zivotu… Tako si blizu, a ipak tako daleko… Mada opet ne na kraju sveta , deli nas svega samo 1000km ...Probudio si u meni najlepše osećanje koje se putem života negde izgubilo i zato ti puno hvala… Ne postoje reči koje bi mogle da opišu moja osećanja, koja oćecam prema tebi. 
Svako ‘volim te’ je premalo, jer ovo što osećam prema tebi više je od ljubavi.
Svako ‘želim te’ je premalo, jer čežnja me čini da beskrajno ostajem tvoja.
Svako ‘tvoja sam’ je premalo, jer to koliko ti pripadam je neopisivo…

 

I ako sam potrošila dah da ti kažem VOLIM TE ,potrošiću pluća da dokažem da nisu uzalud izgovorene.

Fotografija osebe Ljubav,pozuda i strast.          

 

   
Komentar od Cassiopeia, 3 March 2021

Pretraga

Autori