Zokiland Blog

Autor: tony*, 12 January 2021

Ljudino, veličino, dobra dušo, čestiti čoveče !

Ponovo iz pepela dižeš ovo naše malo selo koje si sagradio na oblaku pa dao svom narodu igara i hleba. A mi ovakvi kakvi smo, svakakvi, živimo u njemu više od deceniju. Volimo se , ratujemo, venčavamo  i razilazimo, odlazimo i uvek se vraćamo. Bijemo se kockicama i gadjamo jajima. Presvlačimo i maskiramo da bi se opet sami svima razotkrili jer svako od nas ima svoje mesto ovde i svoju ulogu koliko god ona velika ili mala bila. Zasmejavamo jedni druge ili se posvadjamo. Samo ne puštamo miš i tipkamo po tastaturi dok prsti ne utrnu, jer sve to bez tvojih igrica nema onu specifičnost i posebnost koju samo ZOKI.COM ima. 

Ja nisam baš neki poetski tip. Ne znam da sročim lepu reč a kamoli nešto nežno i osećajno. Pravili me moji verovatno posle neke žestoke svadje. Više sam da se namažem ratničkim bojama, opašem sablju i naoštrim strele. Zato se sad osećam tako beskorisno jer jedino si ti taj koji će na svojim ledjima izneti sav teret i odraditi ceo posao. 

Od jutros mislim o naporima koje sad ulažeš da nestrpljivi dugo ne čekaju. I ako se mislima i ogromnim poštovanjem koje imam prema tebi može poslati energija, a verujem da može, onda ti ja šaljem svu svoju !

Neka nam te Bogovi čuvaju ADMINE i daju ti snage i za ovu bitku.

Komentar od chante, 12 January 2021

Komentar od Hatidza, 13 January 2021

amin!

Komentar od zvoncica zvoncica, 21 January 2021

Pretraga

Autori