Zokiland Blog

Autor: Sinorita, 31 December 2020

Dragi dobri ljudi,

Opraštamo se od godine koja je za svakog od nas bila veliko iskušenje. Godina u kojoj je svako od nas polagao životni ispit...strpljenje, trpljenje, tuge, bolesti, gubitka voljenih, vere, besa, osude, brige, raskidanja veza, istine, laži, straha, ljubavi... Ispita je bilo puno, naizgled nismo imali vremena da se spremimo, a zapravo su pripreme trajale godinama. Nema generalne probe, nema "prepisivanja", ogoljeni, sami pred sobom polagali smo ispit. Svako je bio sam u amfiteatru svoje duše.

Godina iluzije sa pečatom istine.

Nikad bolja godina da se shvati da imamo samo sadašnji trenutak i da shvatimo  značenje "pravite planove da vam se Bog smeje". I zato...

Želim Vam čitavu sledeću godinu van svih "pravila", ali neka bude srećna upravo sada.

Živite van tudjih očekivanja, a po meraku svoje duše.

Dozvolite da se i druge duše kreću nevidljivim putevima izvan očekivanog

Probajte da živite kroz sopstvene osećaje, a van društveno prihvatljivih okvira. Ako nekada ono što uradite srcem upadne u "ram", dobro je, ako ne, opet je dobro. Osetite da je zaista sve dobro, ukoliko sebi damo priliku.

Na kraju svake godine nam svima poželim prijatelje daleko od savršenih, ali čestite, one uz koje imamo osećaj  da će i u najvećem beznadju sve biti u najboljem redu. Želim Vam vedre ljude, koji su stekli imunitet na strah, negativnosti, laži, ljude koji su preležali sve manipulativne bolesti i one koji stabilno misle svojom glavom. Želim Vam neustrašive prijatelje, spremne da se zalažu za ono u šta veruju argumentovano, a što manje "ponavljača" koji imaju kapacitet za poluistine. Želim Vam one koji znaju da kažu izvini, oprosti, volim te.. Iskrena srca kojima i najturbulentnija vremena ne štete. Želim Vam svima da budemo okruženi prijatljima koji će umeti da se raduju našoj sreći. Neka nas univerzum sve daruje iskrenim, čestitim, nasmejanim ljudima, koji imaju dovoljno svetlosti da je dele i da se tudjoj vesele!

Maštajte i radujte se plodovima svog rada. Budite ponosni na sebe, jer to uvek zalužujete!

Ne nervirajte se, to uvek može da sačeka. Život je suviše lep da bismo gubili vreme na uzaludna nerviranja.

Okružite se onima koji umeju da vole i koje volite i bićete zdravi kao dren, to je recept za dobro zdravlje i smeh koji ne prestaje..

Želim nam svima dodir duše koji svemu daje smisao, želim onaj osećaj kada svaki "leptir" zaigra pri pomisli na neke ruke.. na osmeh.. na oči u koje zaronimo i vreme prestane da postoji

Želim nam TAJ zagrljaj, baš po meri našeg srca 

Oprostite godini koja odlazi i oslobodite je okova sopstvenih očekivanja. Nije red da godina na ledjima nosi nešto što nam nikada nije obećala.

Oprostite sebi na toliko izrečenog "da je sreće" i neka je Nova, srećna godina za sve nas!

Verujte, nikada nemojte da prestanete da verujete , jer sve će ovo proći...

Srećna Vam svima, nasmejana 2021. i hrabro u nju zakoračite, jer VI TO MOŽETE 

Komentar od soulless, 1 January 2021

Big Like

Komentar od Sinorita, 1 January 2021

Thank you

Komentar od press, 6 January 2021

Ma bravoooo!

Da nam ova godina donese ne samo zdravlje i sreću, već i pregršt divnih trenutaka kojima ćemo nadoknaditi sve ono što nam je prethodna godina, mada sama nije jadna ništa kriva, ali ipak ostala dužna. 

 

Komentar od Sinorita, 6 January 2021

Baš tako , skinemo prvo maske i udri brigu na veselje 

Komentar od aisa, 6 January 2021

srecna mi i zdrava bila 

Komentar od Sinorita, 6 January 2021

Hvala Aisice moja, i ti meni 

Pretraga

Autori