Zokiland Blog

Autor: Admin, 16 March 2020

Pošto niko neće da čita grupu sa obaveštenjima, lakše mi da napravim blog (koji to nije a i može mi se ) pa da upoznam korisnike sa malom novinom. Mada i nije neka novina, to smo radili pre nekih 6-7 godina.

Primećen je enormni broj novoregistrovanih nickova starih korisnika, iz kog razloga, ne zanima me. Od ove srede lista famoznih "duplikata" biće obrisana i svi će krenuti od 0 po pitanju nickova. Maksimalan broj nickova po jednom računaru će biti 3. To znači da ako neko uđe sa 4. nickom, neće moći. Broj 3 je izračunat tako da mogu sa jednog računara npr ući tata, mama i jedno dete. 

Pazite kad dajete svoj nick nekom drugom jer se lako može desiti da zbog toga ili ta osoba ponovo više neće moći ući na lobby ili vi nećete moći ući sa nekim od nickova jer će se "spojiti". Da pojasnim. Ako neko npr ima nickove A i B, a neki drugi ima svoje C i D. I sad je prva osoba ušla kao C... po automatizmu se to spaja u jedan "računar" koji ima nickove A B C i D... što će reći da sa nickom D se neće moći ući niti sa bilo kojim narednim. I još jedna napomena. nemojte cimati i maltretirati operatere da vas puste, jer niti mogu da vas puste niti im je to posao da rade.

Pretraga

Autori