Zokiland Blog

Autor: gipsy, 4 January 2016

Nije da nas hvalim... ma šta nije - jeste! Nije ovo ni prvi ni poslednji put da nas pokradu i da nam članak postane cirkularno pismo, mada je prvi put da padne server od posećenosti. Vi koji ne pratite i ne znate šta propuštate. Toliko divnih članaka imamo!

Dakle, maznu ti tekst koji si pisao sa puno ljubavi, istraživao, kopao podatke na raznim mestima, trudio se da to uobličiš biranim rečima, i onda svakom majmunu koji ti je prepisao članak, ubacio neke leve ružne slike koje ti u životu ne bi upotrebio ni za brisanje guzice, čak nije ni pasuse odvojio, ma tačno ti se posrao na rad koji mu se toliko dopao, moraš da pišeš pisamce i da se pozivaš na zakon o autorskim pravima. O da, onda brže bolje linkuju, dopisuju izvor, izvinjavaju se i vade da su preuzeli od Janka i Marka...

Da se razumemo, ne pričam o individualnim blogerima (mada ima i njih). Pričam o velikim novinskim i TV kućama. E pa novinari, vi koji za to primate platu, ako već preuzmete neki tekst od nas (ili bilo koga drugog), ako već nemate dovoljno volje, želje, ljubavi da zagrejete stolicu i napišete sami, potrudite se bar da to izgleda pristojno, onako kako smo mi voleli i želeli da to izgleda! Mada bi celu ekipu Mediasa bilo strašno sramota da naš tekst bude u istoj rubrici sa raznoraznim Stanijama i Kristijanima i ostalim kretenčinama.

A sve vas drage moje, pozivam da ponekad kliknete na ovo što vam je tu pri ruci.

Komentar od clockwork, 4 January 2016

Link originalnog izvora i plagijata?

Komentar od gipsy, 4 January 2016

Original: https://www.medias.rs/ljudmila-belousova-i-oleg-protopopov-zivot-u-spirali-ljubavi

Plagijati, naknadno potpisani, nakon urgiranja ili potpisan pogresan izvor:

https://www.rtv.rs/sr_lat/zivot/magazin/bracni-par-60-godina-a-klizacki-jos-duze_676020.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+RtvZivot+%28RTV+%C5%BDivot%29

https://tvsrbija.weebly.com/reportaza.html

https://www.reporter.rs/2016-01-04/rtv/bracni-par-60-godina-a-klizacki-jos-duze-11614850.html

https://vesti.krstarica.com/hronika/ljudmila-belousova-i-oleg-protopopov-bracni-par-60-godina-a-klizacki-jos-duze/

https://vesti.pozarevac.rs/2016/01/04/ljudmila-belousova-i-oleg-protopopov-bracni-par-60-godina-a-klizacki-jos-duze/

O feljtonu "Velike ljubavi velikih ljudi" da ne pričam, ima ga čak i u štampanim izdanjima

 

 

 

 

 

 

 

Komentar od clockwork, 4 January 2016

Neka si/ste im odgovorila/li/le draga moja bivsi neciji nick ali sta je za ocekivati od danasnjih elektronskog medija vremena copy/paste gde danas nije nista izvorno ili originalno bez znaka (c). Pa i ako postoji copyright... Cak sta vise i sam Zoki dot com je pun copiright breaches pocevsi od muzickih numera pa sve do video sadrzaja kojima su svoji serveri krcati dupke. Sto proizilazi iz osnove da sami moramo biti originalni i postovati zakon o svojinskom pravu. No da ja ne kakim previse, mozda je i toalet papir poskupio otkako su poskupile akcize trenutno gde uzivam u carima zime. Na kraju krajeva, sretna ti/nam/vam Nova godina, Mir Boziji, Hristos se rodi, sretna ti/vam/nam Hanuka a Boga mi i Kwanza. Cujemo se za kinesku Novu godinu.

Komentar od slika, 4 January 2016

Srecna nova i sve najbolje u njoj gipsyka tebi i tvojoj porodici zelim ! Lepo si im rekla i neka si ja iam dojam da su novinari isti ko politicari  ma kradu brate bez trunke srama

Komentar od gipsy, 13 January 2016

Evo još jedne Milke Babović!

Hvala sličko i tebi sve najbolje

Komentar od slika, 13 January 2016

hvalaaa a ko je Milka Babovic inace 

Komentar od gipsy, 14 January 2016

Milka Babović je čuvena sportska komentatorka koja je prenosila uglavnom klizanje na ledu. Mnogi je vole a meni je oduvek išla na živce jer od nje nisi mogao muziku da čuješ. Pošto su tad još bili crno beli televizori ona je u sitna crevca opisivila kostime klizača "tirkizna haljina sa šljokicama", a kad na red dođe ocenjivanje prvo je govorila ocene za tehničke elemente a onda za "umetnički dojam". Tako da mi je prva asocijacija na reč "dojam"  - Milka Babović.

Komentar od slika, 14 January 2016

ud dobro kad je dojam u pitanju srecom pa procitah post do kraja hahhaha innace zamalo da pomislim da sam dosadan ko nju hahaaaa

Komentar od IceCold, 10 January 2016

Ostaviš je bez nadzora deset dana i ona uspe da zarati sa dva javna servisa, najtiražnijim novinama u Srbiji i brdom manjih glasila.

Ljubav za moju jednočlanu gerilu, koja kad naiđe na pohvale svog članka na tuđim stranicama ostavi komentar „hvala, to sam ja pisala“.

Komentar od IceCold, 12 January 2016

Presavismo tabak:

Ko prepiše - magarac!

Komentar od gipsy, 13 January 2016

Komentar od Sigmund_Freud, 11 March 2016

Ma `ajte molim vas, kak`i je to muskarac koji nosi duge gatje ispod pantalona

 

Pretraga

Autori