Zokiland Blog

Autor: The_ Insider, 15 August 2015

Zaustavim trepavice na sifonjerima proslosti samo u izuzetnim prilikama svog ludila. Ponekad me zasvrbe prosla vremena pa ih protrljam kroz dlanove secanja. Da, ima nas svakakvih, a najvise nikakvih, ima nas doveka, a najvise kratkog veka, iako sam oduvek tezio onima koji su samo svoji. Ljudi se obicno zametnu kada umeju da plesu sa nekim...Ti koraci pristaju notama koje se pisu vremenom. A ja sve redje pisem, iako sam vazda osecao da sam se odavno zametnuo.
Namcorski priznajem da mi nedostaju vase emocije i lepota reci izmedju redova, iako sam se dao jednoj, drugoj lepoti. Znam, nisam bio lak, ali u tezini covekove prirode cuce ipak one lepse i iskrenije daljine koje prijateljstvo drze dalje od neprijateljstva. Ako svako pojedinacno prijateljstvo nisam voleo na nacin koji je zeljen, ne znaci da ga ne vrednujem sa svim' sto u sebi imam. 
Jedna lucprda, mi je onomad rekla: "Hej, pa ne moramo da pricamo nakrivi, ali se ne nadaj cutnji"., pitam je: "Pa dobro, a cemu da se nadam?".., samo pisi, bez reci je najlepse, ali to nikada nece znaciti da se sa svakim, novim stivom necemo ponovo "zavoleti". Kao da je bilo juce, a lucprda je danas sjajan pisac za decu. 
I zato, nemoj da me zaboravis olovko, jer kada me se dad'ne zaboravu, izvitoperene sam prirode. Vetrovi u meni zahuce kao Sarganska osmica i, svacega tu bude. Neke trepavice trepere i kada spavaju.
Pisite, prepoznacemo se vec...

Komentar od tri_praseta, 15 August 2015

jel ti se desilo da nekad u treptaju nekog oka, osmehu, pogledu ili nachinu na koji prste prowlachi kroz kosu prepoznash neku dawnu nikad prezhaljenu ljubaw za koju nisi ni znao da postoji do tog trenutka, kao setjanje na prethodne zhiwote, nasledje reinkarnatzije? znam, nije ni meni ali zato ima zhena koje imaju identichne sise, to mi je bash newerowatno

Komentar od The_ Insider, 16 August 2015

Jok matori, tebi se ionako desavaju stvari koje se nikome ne desavaju :-)  Dobro je biti nesvakidasnji  

Komentar od tri_praseta, 16 August 2015

mnogi bi dali kilo zhiwota, za dwaes grama talenta moga....

Komentar od floraglow, 20 January 2019

flora2glow (@) g m a i l .c o m

Peace of God be with you, I am miss Flora, i found you after my prayers for friendship, contact me: flora2glow@gmail.com

Pretraga

Autori