Zokiland Blog

Autor: anjeze, 24 February 2009

 

 

Pogresno je ubjedjenje ,da nekoga ko nam se samo svidja,ljubimo.Ne mozemo ga ljubiti sve dok ga ne upoznamo. Tek tada ,kad nam covek,koji nam se mozda svidja na prvi pogled , »dokaze«,da je vredan nase ljubavi, tada se otvaraju vrata do naseg srca.

Kako nam to dokazuje? Jednostavno da je vredan naseg poverenja,da nas voli i da nam to pokazuje kad sve njegove reakcije i reci odgovaraju nasim mislima,kad vidimo ,da je taj covek jednostavno vredan zlata,koje ne zelimo izgubiti.Tad znamo,da je moguce ,da ga ljubimo i nista prije.Zato za sve curice koje muce svoje lepe glavice ,zbog osoba ,za koje misle ,da ih ljube  »Ne ljubite ih! To je prolazno. Sa tim u glavi cete lakse pristupiti do te osobe koja vas je toliko preuzela da cete mu poveriti svoja osjecanja. I on je samo covek.I sa takvom osobom cete upoznati sta je prava ljubav .

Sta je sve ljubav?

Ljubav moze da bude i ako dvoje setaju u tisini i njima je tada toplo oko srca, ljubav moze da bude i ako je jedan od njih bolestan a drugi mu donosi supu u krevet,ljubav moze da bude i kad imate oci samo jedno za drugog i nikako nema mjesta za treceg, ljubav moze da bude i kad se dvoje odluce da zele da usrece jedno drugog….

Ljubav je sve sto vi zelite da ona bude....sve ono u cemu cete zajedno uzivati i sve ono sto cete cuvati i negovati...

 

Anjeze

 

Komentar od dana_so, 24 February 2009

ljubav samo ljubav treba cuvati paziti i mazitisto je vise dajes sve si bogatiji

Komentar od anjeze, 19 March 2009

{#emotions_dlg.10300}{#emotions_dlg.10300}

Pretraga

Autori